සාදන ක්රමය - මුලින්ම Baking Powder හා පාන් පිටි මිශ්ර කර දෙතුන් වතාවක් හොදින් හලා ගන්න. Butter හා සීනි වෙනත් බදුනකට දමා Cream එකක් වනතුරු Beater එකක් උපයෝගී කර ගනිමින් ගසා ගන්න. ඉන්පසු බිත්තර කඩා සුදු මදය හා කහ මදය එම මිශ්රණයට එක් කර ගන්න. නැවතත් එම මිශ්රණය හොඳින් ගසා ගන්න. ඉන්පසු පිටි ටිකින් ටික එම මිශ්රණයට දමා කලවම් කරගන්න. කලවම් කරන අතරතුර මෙයට වැනිලා ස්වල්පයක්ද එක් කර හොදින් කලවම් කර ගන්න. තැවරු තෙල් කඩදාසියක් ගෙන එය තැටියෙහි අතුරා එය මතට කේක් මිශ්රණය දමන්න. ඉන්පසු විනාඩි 35-45ක් පමණ Bake කර ගන්න.
No comments:
Post a Comment